142401Oranjedag Tubbergen 2023 0162

Vier Koningsdag als nooit tevoren: “De Alleskunner” komt naar Tubbergen!

Op 27 april transformeert het MAVO-veld in Tubbergen in een speelveld vol avontuur en gezelligheid, met voor ieder wat wils. Van de spannende competitie in de speciale Koningsdag editie van “De Alles Kunner” tot aan de traditionele vrijmarkt, we vieren Koningsdag op een unieke wijze.

Dit jaar introduceert Oranjedag “De Alleskunner: Oranjedag editie”, een wedstrijd waarbij teams van 2 tot 5 personen strijden om niet alleen de eer, maar ook een hoofdprijs van €150. Gebaseerd op het populaire televisieprogramma, belooft deze editie een reeks van uitdagende en vermakelijke spellen, waarbij teamwerk en veelzijdigheid centraal staan. Deelname staat open voor teams van alle leeftijden. Inschrijven kan hier en kost slechts € 10,00 per team.

Naast de opwinding van “De Alleskunner”, biedt Koningsdag in Tubbergen ook een vrijmarkt waar locals en bezoekers kunnen snuffelen naar schatten en genieten van lokale lekkernijen. De dag wordt verder verrijkt met spelletjes speciaal ontworpen voor basisschoolkinderen. Deze spellen, die ook tijdens de gymlessen in de aanloop naar Koningsdag worden geoefend, beloven een dag vol plezier en activiteiten voor de jongere deelnemers.

Maar dat is niet alles. Voor liefhebbers van de buitenlucht en het verkennen van de prachtige omgeving van Tubbergen, zijn er speciaal uitgestippelde fietsroutes beschikbaar. Deze routes leiden fietsers langs de mooiste plekjes van het dorp en de omliggende natuur, en zijn de perfecte manier om de feestdag actief te vieren.

Koningsdag in Tubbergen belooft een dag te worden vol activiteiten die de gemeenschapsgeest versterken en voor iedereen wat te bieden hebben. Van de dynamische uitdagingen van “De Alles Kunner” tot aan de gezellige drukte van de vrijmarkt en de spelletjes voor kinderen, Tubbergen zet zich in voor een onvergetelijke Koningsdag.

Mis deze kans niet om deel uit te maken van een dag vol festiviteiten, sport, en plezier. Markeer 27 april in je agenda en vier Koningsdag op een manier die je nog lang zult herinneren!

Meer info over de activiteiten en het inschrijven vindt je op onze website en socials.

De webshop en website zijn live!