20230212 123657 scaled

Oranjewijk behaalt de 3e plek in Albergen

De 1e Grote Twentse Carnavalsoptocht in Albergen. De laatste deelname was alweer 3 jaar terug. In 2020 werd alles afgelast door een grote storm en in 2021 en 2022 was er een coronacrisis. Maar gisteren mochten wij eindelijk de Albergse straten weer op met onze Snoepreis wagen en onze kleurrijke loopgroep.

De 50e editie gisteren had meer dan 50 deelnemers, 31 praalwagens en duizenden mensen aan de kant. Het was weer als vanouds echt carnaval. Na een prachtige optocht, een kleine groep naar de prijsuitreiking in Albergen en een grote groep naar een gezellige afterparty bij onze Kroeg in Tubbergen.

Door een te vroeg geplaatst Facebook bericht van de organisatie wist de groep bij De Kroeg de uitslag helaas nog eerder dan de groep die in spanning in Albergen stond te wachten. Maar goed, het resultaat is er niet minder om.

De Oranjewijk heeft de 3e plaats behaalt bij de grote wagens! Een resultaat waar we ook volgens onze voorzitter Bert Koopman ontzettend trots op kunnen zijn met onze zelfgemaakte wagen. Het resultaat is dan ook goed gevierd!

Bekijk hier de foto’s

Oranjewijk behaalt de 1e plek in Tubbergen!
De Oranjewijk viert eindelijk weer carnaval!