Nieuwe datum kofferbakverkoop!! - SAVE THE DATE: 18 september 2021 -

Vorig jaar moest de Oranjewijk noodgedwongen de jaarlijkse Oranjedag in Tubbergen afblazen. Het Coronavirus gooide roet in het eten en een evenement organiseren was niet mogelijk. Dit jaar besloot de organisatie toch weer een Oranjedag te organiseren. Anders dan andere jaren, omdat er nog steeds Coronamaatregelen van kracht waren, maar minstens net zo leuk! Een fantastische wandelpuzzeltocht voor het hele gezin en 2 mooie fietsroutes bleken een groot succes. Het aantal deelnemers was groot en het weer was fantastisch, dus de organisatie kan terugkijken op een geslaagde dag!

Helaas moesten we op het laatste moment onze plannen toch bijstellen. Het plan voor een kofferbakverkoop bleek niet zo Coronaproof als wij dachten en kon helaas geen doorgang vinden. Zoals op dat moment al aangekondigd, zou de kofferbakverkoop op een later moment alsnog georganiseerd worden. Na overleg met de gemeente zijn we tot een nieuwe datum gekomen: zaterdag 18 september 2021 van 9.30-11.30 uur. 

Het concept blijft hetzelfde: je verkoopt je spullen vanaf je eigen oprit en wij zetten een route uit langs alle kraampjes, zodat er gegarandeerd mensen bij je langskomen.
Alle aanmeldingen die al waren binnengekomen voor 27 april j.l., zowel voor deelname aan de rommelmarkt zelf als voor de route, blijven geldig. Deze mensen hebben hierover inmiddels allemaal via de mail bericht gehad. Uiteraard is het ook mogelijk je nu nog aan te melden. Dit doe je door onderstaand aanmeldformulier in te vullen. Opgave kan tot 15 augustus a.s., dus wees er snel bij!
 
Direct een Route kopen of een Kraam aanmelden voor de Kofferbakverkoop
Logo_Oranjedag_Tubbergen20

Oranjedag Tubbergen

In 2013 heeft de Stichting Oranjewijk Tubbergen het idee opgepakt om de Oranjedag in Tubbergen te organiseren. Jarenlang werd er in Tubbergen niks meer georganiseerd op Koningsdag. De Oranjewijk heeft deze leemte opgevuld en verzorgt al sinds 2013 een compleet dagprogramma, de Oranjedag. Een dag voor jong en oud die ’s ochtends al begint met de rommelmarkt en uiteindelijk eindigt in de feesttent met een liveband of DJ. Plezier en vertier vatten deze dag samen.

Programma Oranjedag Tubbergen 2021

Dinsdag 27 april 2021

 

Programma (9.30-17.00 uur):

Kofferbakverkoop: UITGESTELD TOT 18-9-2021

Wandel-/puzzeltocht: een wandelroute met vragen, opdrachten en spellen voor onderweg; vermaak voor jong en oud!

Fietspuzzeltocht (20 en 53 km): fiets een korte of langere route alleen, met z’n tweeën of gezellig met het hele gezin; voor elk wat wils!

Het aftellen is begonnen…. 

Aanmelden is helaas niet meer mogelijk. I.v.m. de laatste voorbereidingen is de inschrijving vanaf heden gesloten.

Spelregels deelname Oranjedag 2021: 

Kofferbakverkoop – UITGESTELD TOT 18-9-2021

Tot onze grote spijt moesten wij de geplande rommelmarkt tijdens Oranjedag Tubbergen op 27 april j.l. annuleren.
 
Tijdens de voorbereidingen op Oranjedag hebben we goed gekeken naar wat er onder de huidige omstandigheden nog wel mogelijk was en we waren dan ook in de veronderstelling dat een rommelmarkt op deze manier organiseren geheel in overeenstemming was met de huidige RIVM maatregelen. Vanuit de gemeente kregen we echter het bericht dat een rommelmarkt organiseren, ook al is dit vanaf je eigen oprit, valt onder het organiseren van een evenement. Iets wat op dat moment niet mocht….
 
Gelukkig is er ook positief nieuws te melden: we hebben een nieuwe datum voor de rommelmarkt en wel op zaterdag 18 september van 9.30-11.30 uur.
Het concept blijft hetzelfde: verkoop je spullen vanaf je eigen oprit en wij zetten een route uit langs alle kraampjes, zodat er gegarandeerd mensen bij je langskomen.
Alle aanmeldingen die tot dusverre zijn binnengekomen, zowel voor deelname aan de rommelmarkt zelf als voor de route, blijven gewoon geldig. Opnieuw opgeven is dus niet nodig. Heb je je de vorige keer niet opgegeven, maar wil je nu wel meedoen? Dat kan natuurlijk! Geef je dan op door het aanmeldformulier in te vullen.

Wandel-/puzzeltocht: 

De wandeltocht duurt 2 á 2,5 uur en is geschikt voor jong en oud, een leuke tocht voor het hele gezin dus! Onderweg komen jullie allerlei vragen, spellen en opdrachten tegen. Voor kinderen t/m 6 jaar is deelname gratis, daarboven wordt een kleine bijdrage gevraagd. Versnaperingen voor onderweg zijn bij de prijs inbegrepen.

Fietspuzzeltocht: 

Er zijn 2 mogelijke routes om te fietsen: 20 km en 53 km. Jullie krijgen een vragenlijst mee voor onderweg, dus tijdens het fietsen wel blijven opletten! Voor een klein prijsje is de route te bestellen. Dit is inclusief versnaperingen voor onderweg.

De inschrijving is inmiddels gesloten…..