Aanvullende informatie

De invulling van onze ludieke feestavonden blijft geheim, zorg s.v.p. dat je op tijd binnen bent. Heb je vragen of verzoeken neem dan even contact op met secretariaat@oranjewijktubbergen.nl

Heb je een uitnodiging ontvangen voor de zaterdagavond? Laat dan voor vrijdag 8 maart weten met hoeveel personen je komt. We ontvangen graag een mail op het e-mailadres secretariaat@oranjewijktubbergen.nl

Parkeren
Kom je met auto? Dan kun je deze parkeren aan de Newtonstraat 8 op een verhard parkeerterrein naast de hal van Kroezen Infra. 

 

 

Jubileumweekend 44 jaar wagenbouw

De Oranjewijk bouwt dit jaar voor het 44e jaar een carnavalswagen.
Een prachtig jubileum in de carnavalswereld. Dit gaan we natuurlijk vieren! Wij organiseren op 5, 6 en 7 april 2019 een speciaal feestelijk jubileumweekend!

Vrijdagavond 5 april 2019

De tent naast de Oranjewijkhal is geopend vanaf 19.30 uur deze avond hebben we een gezellige, feestelijke en ludieke avond met een unieke terugblik op de afgelopen 44 jaar wagenbouw. Alleen voor genodigden.

Zaterdagavond 6 april 2019

De tent naast de Oranjewijkhal is geopend om 19.15 uur, het gala begint om 
19.45 uur. Deze avond organiseren we een gezellige, feestelijke en ludieke gala-avond met aansluitend een gezellig feest. Alleen voor genodigden.

Zondag 7 april 2019

Zondag is iedereen welkom op de ‘open dag’ in de Oranjewijkhal. Hier wandel je door de tijdreis van 44 jaar wagenbouw Oranjewijk. Neem je vrienden & familie mee en wees welkom!

Tijd: 12.00 – 17.00 uur 
Locatie: Newtonstraat 15A – 7651 AP Tubbergen